English Catalan Castellano

Benvinguts a English & Company, la nova escola d’idiomes a Vic!

El llenguatge és a tot arreu, sense aquest què seria de nosaltres? Ens comuniquem i aprenem constantment. Mireu al vostre voltant la propera vegada que camineu pel carrer. Probablement sense adonar-vos-en ja coneixeu moltes paraules en anglès:

stop_sign taxi_sign cafe_sign hotel_sign

… i moltes més. Però no seria genial saber-ne més?

L’anglès s’ha convertit en la llengua franca global a mesura que el transport i les telecomunicacions han fet que el món sigui un lloc més petit. Possiblement hi ha el mateix nombre de parlants d’anglès nadius que no nadius, la qual cosa converteix l’anglès en una eina útil per a persones de totes les edats i ambients.

L’anglès és una part essencial del vostre aprenentatge i activitats quotidianes que us posen en contacte directe amb la llengua com poden ser fer servir Internet o escoltar música.

Si estudieu a l’escola o a la universitat, l’anglès és present en la majoria de documents de consulta i bibliografia ja que és la llengua de la ciència i les noves tecnologies.

En el lloc de treball probablement haureu de llegir documents tècnics en anglès, fer trucades o enviar correus electrònics a col·legues de feina de tot el món.

Quan marxeu de vacances el fet de saber dir algunes paraules en anglès pot fer que la vostra estada sigui més agradable i menys estressant.

I si malgrat tot això continueu sense estar convençuts, per què no us apunteu als nostres cursos per simple curiositat? Aprendre una llengua és una activitat social i divertida que pot ampliar els vostres coneixements i posar a prova les vostres neurones.

Per totes aquestes raons veniu i apunteu-vos als nostres cursos per a embarcar-vos en una experiència inoblidable!

English & Company, Rambla del Passeig núm 28-2on, 08500 Vic,
tel: 93 886 25 87, email: info@englishandcompany.es