English Catalan Castellano

A English & Company pretenem d’oferir una àmplia varietat de cursos i recursos per als nostres alumnes. Volem ser tan flexibles com sigui possible i treballarem per a complir amb les demandes dels nostres alumnes en tot allò que puguem.

Mai és massa tard per a aprendre una llengua per la qual cosa nosaltres oferim classes per a alumnes a partir dels sis anys fins als seixanta i més…

Nens
Diversió, diversió i més diversió. Hi ha cursos per a alumnes a partir dels sis anys i el nostre objectiu és crear un entorn divertit i amable perquè els nens puguin aprendre l’anglès i divertir-se al mateix temps.

Pintem, cantem, dibuixem, fem teatre, juguem, escoltem i expliquem històries, tot en anglès. Els nens es diverteixen i els professors també la qual cosa significa que aprenen a gaudir de les classes d’anglès mentre amplien el vocabulari i desenvolupen les habilitats auditives i orals.

Si voleu que el vostre fill o filla comenci a gaudir de l’anglès de petit, English & Company us pot ajudar.

Adolescents
A English & Company oferim cursos per a tots els nivells i proporcionem el suport que necessiten els alumnes per a avançar a l’escola. Preparem els exàmens oficials de Cambridge (PET, FCE, CAE, etc.) i ajudem a millorar el seu rendiment a l’escola mentre fem que l’anglès sigui una experiència agradable.

Fem servir tot tipus de recursos a la classe (vídeo, Internet, música, diaris, jocs, etc.) perquè les classes siguin interessants i motivadores. La nostra prioritat és ensenyar un anglès real i desenvolupar les quatre habilitats (lectura, escriptura, comprensió i expressió oral) però en particular volem que els nostres alumnes se sentin segurs de fer servir la llengua i que puguin veure que l’anglès és útil.

Adults
A English & Company entenem les pressions i dificultats a què alumnes s’enfronten per a poder combinar classes d’anglès amb un horari de feina complet i la vida familiar. Volem que els nostres cursos proporcionin als nostres alumnes l’anglès que realment vulguin aprendre perquè l’esforç mereixi la pena.

Sabem que no tothom necessita ni vol preparar exàmens oficials, per tant els nostres cursos estan dissenyats per a ensenyar l’anglès que els nostres alumnes necessiten, ja sigui per anar de vacances o per preparar reunions de negocis.

Per a moltes persones aprendre una llengua pot ser un passatemps agradable, una manera de conèixer gent nova i de passar-ho bé. La millor manera de fer-ho és parlant i per això a English & Company hi haurà moltes oportunitats per a practicar l’anglès parlant amb professors nadius i altres alumnes.

Cursos per a Empreses
Nosaltres podem crear cursos fets a mida per a la vostra empresa. Si el vostre equip administratiu necessita practicar l’anglès telefònic o enviar correus electrònics en anglès, a English & Company us podem ajudar. Si el vostre equip comercial necessita practicar tècniques de negociació o fer presentacions, a English & Company tenim la solució.

Expliqueu-nos allò que la vostra empresa necessita i a English & Company treballarem per a ajustar-nos a les vostres necessitats amb materials i tècniques adequades. Així, doncs, la vostra empresa es podrà beneficiar realment del curs i la vostra plantilla es podrà sentir motivada i segura quan necessiti fer servir l’anglès a la feina.

Cursos a l’Estranger
Tenim experiència a trobar el curs adequat per a estudiants de totes les edats a Anglaterra, Irlanda i Escòcia. Podem ajudar els nostres alumnes perquè trobin la millor opció per a ells i així eliminar tot l’estrès d’organitzar una estada al Regne Unit. Nosaltres ens ocupem de tot.

També podem trobar cursos aquí a Catalunya per aquells que encara no se sentin preparats per a una estada a l’estranger. Vosaltres escolliu – nosaltres intentarem fer-ho realitat.

 

English & Company, Rambla del Passeig núm 28-2on, 08500 Vic,
tel: 93 886 25 87, email: info@englishandcompany.es